Näkymättömät studiomuusikot kuuluvine töineen enemmän esille!

Tämän blogin kautta linkitetään eri lauluntekijöiden diskografiablogeissa ensin julkaistuja blogiartikkeleita jotka sisältävät poimintoja maamme studiotyöläisten henk.koht. levytysluetteloista. Ks. koko yhteistyökumppaneitteni lista täällä:https://wp.me/p46kxM-arA . 

Tärkeää on mielestäni tuoda esiin näitä liian vähälle huomiolle tekemisineen jääneitä taiteilijoita selkiyttäen samalla tiettyjen sovittajien käyttämiä ryhmiä, keitä ollut mukana erityisesti eri aikoina. Jälkipolville on myös hyvä tuoda esiin, mitä oli ennen nykyisiä konetaustoja ja pieniä tietokoneen varassa toimivia studioita, miten isoja kokoonpanoja ovat tietyt, tuhansien raitojen taiteilijat muodostaneet. 

Jos sinulla on lisäinfoa omien tekemistesi osalta eli olet ollut mukana 1960-2000-luvuilla esim. Jori Sivosen, Veikko Samulin ja Kassu Halosen tai aikalaistensa sessioilla, eikä nimeäsi löydy ennestään yhteistyökumppaneitteni joukosta ja oheisessa postauksessa https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=246861 linkitettyjen blogien artikkeleista löytyy tuttuja äänitteitä ja esityksiä, ota yhteyttä sähköpostilla musamago(at)magomusiikki.fi

Marko T. Niemi

diskografi-tutkija-dokumentoija

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PITKÄN LINJAN MUUSIKON, JUURI KUOLLEEN, ESA KOTILAISEN TEKEMISIÄ ÄÄNITTEILLÄ